VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Filmer jag sett senaste veckan

Vad gör man när man har foglossning och ska ta det väääääldigt lugnt med fysisk aktivitet? Tja, det går ju alltid att titta på film. Jag har klämt i mig nio filmer på en vecka och idag hyrde jag fem nya.

När andan faller på tänkte jag ge en kort recension om de filmer jag sett. Nu nöjer jag mig med att plussa filmerna på skala 1-5. Har du sett någon av filmerna? Vad tyckte du om den i såfall? Det är alltid roligt att prata film.

1. La vie en rose +++
2. Inception +++
3. The skin I live in ++++
4. The Prestige +++
5. Spirited Away ++
6. The Blind Side +++
7. Whip it ++
8. Eat, pray, love +++
9. Babel ++++


Kommentarer


  1. faidra juni 28, 2012 on 20:38 Svara

    jag såg eat pray love för ett tag sen, efter att jag hade läst boken, och som alltid när man läser boken först blev jag besviken. Jag blev så glad när jag såg att Julia Roberts spelade huvudrollen, men asså, den sög ganska hårt ändå. Jag streamade Whip it för ett tag sen och jag ÄLSKADE DEN! mest för att jag tycker att roller derby verkar skitcoolt och för att det var ramones i soundtracket MEN ÄNDÅ!! den var bra :)

  2. Emma juni 30, 2012 on 16:30 Svara

    Om du gillade Spirited Away kan jag tipsa om att kolla på andra verk av Studio Ghibli som t.ex. Ponyo och Min granne Totoro! (:

  3. hederligenicole juni 30, 2012 on 17:34 Svara

    Kan rekommendera att se filmen Never let me go om du gillar filmer som behandlar lite halvtrasiga människoöden och inte har en helt självklar handling.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna