VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Babel – En mycket bra film

Idag tittade jag på Babel, jag vet, den har ett par år på nacken och det var inte länge sedan den visades på tv. Jag har av någon anledning bojkottat den här filmen. Jag är lite lätt allergisk mot filmer som folk höjer till skyarna. Det är för mig ett stort varningstecken eftersom jag inte gillar mainstreamfilmer med knull och pang-pang. Jag vill ha lite djupare filmer än så.

Babel är en mycket bra film och ni som vill se en mycket bra film borde se denna. Jag tycker att den är bra därför att den förmedlar starka känslor och visar vackra bilder. Den påminner mig om att det är viktigt att kunna kommunicera med andra människor och genom hela filmen hade jag en jobbig känsla i magen som man har när man gjort något förbjudet.


Kommentarer


  1. Varför i helvete gör man tummen ner på ett inlägg som detta?

  2. Hanna ö juni 25, 2012 on 14:42 Svara

    Man kan ju hoppas att hen råkade göra som jag, trycka fel pga mobilsurfning!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna