VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Borta bra men hemma bäst

20120623-222120.jpg

20120623-222144.jpg20120623-222131.jpg

Efter två sköna dygn i goda vänners lag ute på Värmdö tog jag bussen hem i kväll. Det är en ynnest att omge sig av bra människor och med dessa ord vill jag citera Solles kloka mamma:

Familj är något man blir tilldelad medan vänner väljs med omsorg och kärlek.

Den senaste tiden har jag haft tilltagande hjärtklappning. Det har inte oroat mig särskilt mycket eftersom jag har varit med om det förr, det var ju faktiskt tack vare min fruktansvärda hjärtklappning läkarna kom på att jag hade hypotyreos förra året. Hjärtklappningen börjar dock bli värre och den kommer när jag ligger ner. Bortsett från idag då den härjade från tidig morgon till sen eftermiddag. När jag känner mig dålig vill jag alltid hem. Hemma kan jag glida runt i trosor, bada fotbad och bara vara.

På vägen hem köpte jag jordgubbar. Väl hemma plockade jag en bukett pioner ute på uteplatsen som nu står på köksbordet och ser vackra ut. Sen åt jag upp jordgubbarna medan jag tittade färdigt på filmen ”La vie en rose” som handlar om Edith Piafs liv. Jag är så sjukt besviken på filmen, tyckte den var fruktansvärt dålig. Detta beror förmodligen på att jag precis läst boken om hennes liv. Fortsättningsvis tänker jag alltid se filmen innan jag läser boken.

Nu ligger jag på soffan och klappar magen. Jag fick en rolig fråga idag och kom på världens roligaste svar:
Frågan: Du som har en pojke och flicka sedan tidigare kan du känna om det är pojke eller flicka i magen nu?
Svar: Nja, alltså bebisen är ju så liten ännu och ollningar brukar inte kännas förrens snoppen vuxit till sig, så nej. Jag känner inte om det är en pojke eller flicka.

Efter dessa dagarna som varit har jag bestämt mig för en sak. Jag ska köpa hus ute på Värmdö. Det bara är så. Sen får de i familjen som vill bo med mig, bo där med mig. Jag längtar ut till luft, stillhet och vatten.

Nu ska jag fortsätta helgens filmmarathon.


Kommentarer


  1. Esmeralda juni 25, 2012 on 16:45 Svara

    Värmdö är inte helt fel, tycker jag som är uppvuxen där 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna