VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Midsommaraftons morgon

20120622-083133.jpg
Annelie åkte in till stan tidigt i morse för att uträtta några ärenden. Jag som inte hade några speciella planer för midsommar när jag skildes med familjen igår eftermiddag gick raka vägen till videobutiken. Där hyrde jag sju filmer. Tre av dem tog jag med mig ut till Värmdö.

20120622-083731.jpg
Igår tittade vi på The skin I live in. Jag gillade den. Till min knäckebrödsfrukost tittar jag på Inception. Det är himla mysigt att chilla loss i en soffa tidig morgon utan att för den sakens skull ha barnkanalen på. Saknad av familjen på en skala 1-5, 1. Saknar ingenting än då länge. Känner mig bara härligt fri och levande. Egentid med bebbe i magen för en gångs skull.


Kommentarer


  1. Sandra juni 22, 2012 on 16:38 Svara

    Låter som en skön midsommar!

  2. Skrotmamman skrotar vidare juni 23, 2012 on 13:03 Svara

    ÅH! Inception!!!!! Så fantastiskt bra! Väldigt speciell, och rätt rörig första halvtimmen, innan man ”fattar grejen”. Men ge den en chans. Skulle lätt kunna se den igen, trots att jag sett den kanske 4 gånger senaste halvåret! Skönt att du verkar nöjd med din midsommar 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna