VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Från det ena till det andra

Idag åkte mamma hem. Vi har haft det väldigt mysigt dessa dagarna och det känns alltid lite trist att skiljas åt. Särskilt eftersom vi ses så himla sällan.

Efter att ha vinkat av mamma vid Central Stationen åkte jag och Lovi ut till landet där Toddo tillbringat sin tid hos farmor och farfar de två senaste dagarna. Nu har klockan passerat midnatt och jag njuter av natten, utsikten och tystnaden. Endast barnens snusnigar och vinden utanför hörs vilket är väldigt rogivande.

Tidigare ikväll var jag aptrött, men då var barnen pigga. När de sedan somnade strax efter kl 22.30 blev jag pigg istället. Nu har jag ätit två kvällsmackor med smör och kaviar på. Första gäspningen gjorde precis entré och nu ska jag ta emot Fröken Blund med öppen famn. Natti natt!


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna