VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Min mamma tackar för den här tiden

Vi skrattar väldigt mycket ihop jag och min mamma. Vi har med åren filat till en särpräglad humor som många människor skulle skaka på huvudet åt. Det har inte hunnit bli så mycket bloggande när mamma har varit här, detta för att mamma ockuperat datorn och ägnat sig åt att leta efter thailändska serier på youtube, men även för att vi gjort annat.

Imorgon åker mamma hem och jag åker ut på landet för att andas lite luft. Det känns välbehövligt. Där kan jag dessutom få hjälp med barnen eftersom vi har farmor och farfar i huset bredvid (foglossning).

För en stund sedan var jag i färd med att plocka leksaker på golvet:

Mamma: Böj dig inte ner sådär.
Jag: Varför inte då?
Mamma: Du visar hela rumpan.
Jag: Så what? Den har faktiskt legat i din mage.
Mamma: Ja men då var det liten och söt. Inte stor och hårig.

De inledande fraserna i mammas sista videoklipp handlar om gulliga bebisrumpor om ni undrar. 

 


Kommentarer


  1. Maria juni 17, 2012 on 10:31 Svara

    Hejsan Anna! Tack för fina ord på min blogg igår och jag mejlade dig såklart med mitt eget bidrag till mammaformer. :) Härligt att skratta så med sin mamma! Gillar dina små videobloggar. Kram, Maria.

  2. Kajsa juni 19, 2012 on 10:18 Svara

    Hahaha…störtskön mamma du har. Vi skrattar också mkt när vi väl ses, min mamma och jag 😀

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna