VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Lovisa 27 år

20120615-083622.jpg
Mamma till ett och tvååring

Lovisa 27 år. Mamma till 1-åring och 2-åring, jobbar som personlig tränare. Under mina graviditeter lärde jag mig älska min kropp och beundra den för allt den kan. Efter den insikten finns det inga gränser för hur stark jag och min kropp kan bli. Jag älskar hur min kropp orkar att jobba i ett gym varje dag och alltid leka med mina barn.

Lovisa aka Lofsan driver bloggen ”En mammablogg om träning”.


Kommentarer


 1. Malabuz juni 15, 2012 on 13:31 Svara

  Jo tjena. Satt och funderade på om man skulle våga dig på att skicka in ett kort. Gick in och får se lofsan extremt vältränade kropp. Så jag tar nog och rullar upp mina bröst knådar ihop min mage och klär på mig igen, det blir inget kort taget idag, kroppsångest om nått. :-/ :-)

  • admin juni 15, 2012 on 20:01 Svara

   Om du scrollar kommer du sin min icke vältränade kropp om det skulle kännas bättre. Alla ser vi olika ut.

   • Malabuz juni 15, 2012 on 22:30 Svara

    =)

    Jo jag vet, tycker denna bloggen är toppen. Jätte brą gjort :-)
    Man har sina dalar och toppar… Jag har mest dalar vad det gäller min kropp. Tycker alla är så mycke vackrare oavsett kropp än vad jag är. Tycker jag är fet och misslyckad. Jupp hårda ord men har lovat mig att bli bättre på att vara snällare mot mig själv. Är svårt så under tiden ska jag med nöje läsa och titta på alla fina mamma kroppar så länge. Kanske jag en dag tar modet till mig och skickar in en bild.

 2. Anna juni 25, 2012 on 19:00 Svara

  Vilket halelulja moment jag fick nu :)
  Japp. Jag är en ytlig människa och är jätterädd att min kropp bara ska rasa samman efter en graviditet. Jag är en träningsnarkoman, och när jag såg din bild så insåg jag att de fanns hopp om att få en tight kropp igen. Tack!

 3. Maria juli 6, 2012 on 00:06 Svara

  Malabuz, det handlar om vilken inställning man har. Jag blir inspirerad av Lovisa. Visst jag kommer aldrig bli så vältränad (och har inget intresse av det heller) men det är inspirerande att man kan ha en stark och fit kropp, oavsett om man har fött barn eller inte. Att föda barn förändrar kroppen såklart, men det är skönt att veta att den ändå är ”vad den brukade vara”. Det är inte alltid lätt att älska sin kropp men man kan ta hand om den, träna lite osv och kanske känna mer stolhet, jag hoppas du kan göra det lite iaf! Kram på dig.

 4. Malin september 2, 2012 on 11:03 Svara

  Jag tycker det är härligt att vi alla är olika! Jag har själv en liten på knappt 4 månader och min kropp har dragit ihop sig bra! Mitt mål är dock inte rutmage men med tanke på ditt yrkesval förstår jag att det är en del av ditt liv! Kroppen har ett otroligt muskelminne! Härligt med livet… :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna