VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Det knakar i fogarna

20120614-105636.jpg

Idag fick barnen sommarlov, vi skulle precis gå till förskolan när signaturmelodin till ”sommarlov” drog igång. Då blev det plötsligt omöjligt att få iväg dem. Jag har foglossning de luxe och ska egentligen vila men mamma är hos oss för att ta hand om knattarna.

Nu har jag precis varit hos läkaren varpå jag är sjukskriven ett tag. Jag hoppas innerligt att de där jävla fogarna ger sig snart. Som det känns nu kommer jag inte vara kapabel till att jobba i färgbutiken alls i sommar.


Kommentarer


  1. åh va skönt att du fick bli sjukskriven! När kan vi ses?

  2. Karoliina - med K och två i juni 14, 2012 on 14:41 Svara

    Har också fått den där förbannade foglossningen. Just nu känns det som mina ljumskar gått världens träningspass som aldrig tar slut och träningsvärken blir lite värre för varje dag som går… Uuuh… 🙁

  3. Caroline juni 14, 2012 on 17:14 Svara

    Skönt att du kan få lite avlastning i några dagar så att du får möjlighet att vila upp dig. Hoppas det blir bättre!! Kram

  4. Sofia juni 15, 2012 on 11:26 Svara

    Åh, jobbigt jobbigt! Jag har också foglossning sedan 2 veckor. Sist fick jag det först de sista 2 månaderna, nu började det i v.18… jag kan iaf köra på som vanligt, bortsett från väldigt långa promenader och sitta brett med benen. Det är inte helt lätt att alltid hålla ihop benen när man har leksaker att plocka undan titt som tätt… Förra graviditeten kunde jag inte gå ut de sista 2 veckorna eftersom det vid varenda steg högg till mellan benen (och var -20 grader och mängder av snö). Jag trodde det var sammandragningar men magen blev ju aldrig spänd. Jag antar nu att det var foglossningen som hade eskalerat, känner du igen det?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna