VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Invalido

Ungefär så känner jag mig just nu. Jag har ju berättat om min foglossning. Den blir bara värre och värre. Igår träffade jag en sjukgymnast för andra gången. Jag fick lite övningar och allt kändes bra. Det kändes lite för bra för att vara sant, det kändes så där bra att jag vill promenera hem från ena sidan Södermalm till den andra.

Hoppsan, det skulle jag aldrig ha gjort. Idag kan jag knappt gå. Känner mig på riktigt helt handikappad. Idag ska jag till barnmorskan och lyssna på bebisens hjärtljud. Känns speciellt, älskar det fladdrande ljudet.

 


Kommentarer


  1. Teskedsmamman juni 13, 2012 on 11:47 Svara

    När jag väntade min minsta fick jag en spikmatta i julklapp.
    Jag snackade med min barnmorska och enligt henne var det helt ok att ligga på den. När tom chefsläkaren på mödravården rekommenderade spikmatta till gravida, från första veckan tom, då kändes det tryggt.

    Jag låg på spikmattan varje kväll! De kvällar jag inte orkade ligga på den, då kunde jag inte gå dagen efter. Men var jag bara noga med spikmattan så kunde jag leva med foglossningen.

    Med de andra tre barnen kunde jag knappt gå pga foglossningen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna