VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Att baka i sista sekund

I dag ställde förskolan till med vernissage och jag erbjöd mig att baka. Jag bakade kanelbullar och gjorde rabarberpaj. Min mamma var sjukt skeptisk till min paj och stressade upp mig när hon sa att rabarber måste stå i ugn minst en timma. Pajen blev klar lagom till att vi skulle gå hemifrån.

Hursomhelst gjorde den succé och om ni är riktigt snälla kanske jag delar med mig utan receptet snart.


Kommentarer


  1. Elin juni 13, 2012 on 22:21 Svara

    Eller annars räcker det fint med 20 minuter i ugnen för rabarberpaj :)

  2. Caroline juni 13, 2012 on 22:49 Svara

    En timma, då måste det var hela rabarberskälkar man har i ugnen, har man normala små bitar till paj så räcker 15-20 minuter gott och väl! Jag brukar bara se till att det precis blir lite fin färg på smuldegen och att bären ”kokar” lite.. :) Men receptet vill jag gärna se, alltid trevligt med tips på nya bakverk och just rabarber har jag en skog av!! :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna