VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Cherry D´Vine 38 år

Mamma till 11-årig son

Jag heter Cherry D’vine och tränar roller derby med mitt lag ”Brass Knuckle Harlots”. Bilden är tagen under en fotosession med Henricc Spidey Söderström. Jag har alltid varit mullig till min natur, älskade att vara gravid och min gravidmage, har dock haft en ständigt kamp med vikten sedan graviditeten men har lärt mig att acceptera kroppen som den är

Följ Mammaformer via Bloglovin


Kommentarer


 1. Sessan juni 15, 2012 on 19:51 Svara

  Måste man lovebomba bilderna eller får man vara kritisk?

  • admin juni 15, 2012 on 20:00 Svara

   Nej, man behöver inte lovebomba bilderna. Kritisk javisst, men otrevliga kommentarer kommer jag radera. Varför kritisera andra kvinnors kroppar? Om det är sajten du är kritisk till föredrar jag att du kommenterar under webbplatsens sida. Kör hårt så får ödet avgöra om din ”kritiska” kommentar godkänns eller inte.

 2. Sessan juni 17, 2012 on 10:48 Svara

  Cherry D´vine.
  Jag vet inte om någon har sagt det här förut, kanske din partner i suckande ton med rullande ögon men here goes: DU ÄR INTE MULLIG! DU ÄR SKITSMAL. Om du är mullig så posta gärna en bild som visar din riktiga kropp istället för att visa en ”snyggbild” och sen säga att du accepterar din mulliga kropp. lite ”åååh din prinsessbild är mycket finare än min”
  Du ser sjukt snyggo och cool ut på bilden. Var nöjd!

 3. Cherry D'vine juni 22, 2012 on 22:50 Svara

  När jag säger mulliga kropp är pga jag pendar 15kg konstant. Detta foto är jag smalare sen går jag upp 15kg.. jag har en konstant kamp med vikten sedan graviditeten och förlorar kampen ofta. Ska be nån ta ett foto hur det ser ut när jag är större har bara inga foto på datorn men det kommer!

 4. […] Det förra inlägget Cherry postade fick Sessan en av skribenterna på Kvinnopartaj att reagera. Sessan menade på att Cherry inte ska skriva att hon är mullig om hon inte verkligen är det. Cherry som inte delar Sessans uppfattning om ”skitsmal” har skickat in två nya bilder. […]

 5. Jolene juli 2, 2012 on 14:19 Svara

  Men alltså detta gillar inte jag. att man ska behöva försvara sin uppfattning om hur ens kropp är. Alltså; vem är du att tala om för henne vad hon ska tycka? Hennes kropp är hennes och inte din.
  Om jag är smällfet men verkligen inte tycker det själv tycker du att det är ditt jobb att tala om det för mig med då?

  Jag tycker bloggen är skitbra. Hur faktiska kvinnokroppar ser ut behöver normaliseras. Jättejättebra initiativ! =)
  Men jag gillar inte att folk ska tala om för varandra hur deras kroppsuppfattning är. Är det bara jag som tycker så?

 6. admin juli 2, 2012 on 14:38 Svara

  Nej Jolene!

  Du är inte den enda som tycker så. Jag tycker att du har så rätt i din kommentar. Jag var tveksam till att godkänna kommentaren, men valde att behålla den just därför att det statuerar ett bra exempel på folks konstiga syn vad det gäller andras kroppsuppfattning.

  Tack för din kommentar och tack för att du satte ord på mina tankar.

  • Jolene juli 3, 2012 on 22:09 Svara

   För mig handlar denna jättebra sida om att normalisera den vanliga kvinnokroppen igen. Att man ska kunna se bilderna och läsa livsödena som fört dom dit de är.
   Att kunna få en liten kick och känna ” ja men gud! Här kan jag identifiera mig! Bland resterande 98% av världen som inte har perky tits, bouncy ass och platt mage. Jag behöver inte känna mig uttittad på badet längre och känne mig som en valross i bikini längre. Gott!”
   För de kommentarerna, som alltid kommer att associeras med omklädningsrummet i gympan i lågstadiet, gör att jag, när jag får dom, känner mig som världens mest disilusionerade människa. Jag lever med denna kroppen men vet tydligen inte hur den ser ut?
   Kan vi inte bara visa varandra den respekten att vi INTE kommenterar varandras kroppar på det sättet?

   Anna; jag vet inte om du vill publicera denna, helt ok om du låter bli, kände bara att jag ville ventilera detta. Förra inlägget blev väldigt konkret och klartänkt. Once in a blue moon liksom. så här kom svamlet. 😉

 7. Anna juli 5, 2012 on 10:17 Svara

  Så om du vänder på det, att 30 anorektiker lägger upp bilder och tjockklagar, är det också bra och bara ska få passera? Vad är bloggens vinst isf?

  Jag tycker att det är en grov förenkling att mena att man själv är den enda som har rätt att yttra sig.

  • Jolene juli 5, 2012 on 22:29 Svara

   Jag tycker verkligen inte att det är läge att dra upp varken anorexi eller överätning. Det är sjukdomstillstånd.
   Syftet med denna sida är förklarad over and over igen.

 8. admin juli 5, 2012 on 12:00 Svara

  Anna, visst kan man välja att gå till ytterligheter och snöa in på sådant som skulle kunna hända. Jag tror dock att kvinnor som tycker om sidan och har förstått dess syfte och budskap vet bättre än att skicka in bilder på sina anorektiska kroppar för att få ”tjockklaga”.

  Läs gärna Aftonbladets artikel som på ett tydligt och pedagogiskt sätt beskriver sajten och dess syfte: http://www.aftonbladet.se/wendela/article15064132.ab

 9. Anna juli 6, 2012 on 12:08 Svara

  Nu var det ju inte bloggens syfte jag inte förstod och behövde få en pedagogisk förklaring om. Det var Jolenes åsikt om att det bara är vi själva som har rätt att tycka något om våra kroppar, att den subjektiva synen på kroppen är den ”rätta”. Det låter urhärligt om det innebär att man tycker att man är ursnygg trots ett ickenormativt utseende, men tvärtom då? Ska man uppmuntra en sjuttonåring att skaffa sillisar för att hon själv anser att b-kupan är för liten?

 10. admin juli 6, 2012 on 12:13 Svara

  @Anna: Nej, jag tycker absolut inte inte att någon ska uppmuntra en sjuttonåring till att skaffa sillisar för att hon själv anser att b-kupan är för liten.

  Om en sjuttonårig post preggo mamma vill lägga ut en bild och text på denna sidan i syfte att få medhåll i sin åsikt om att sillisar är något för henne tvivlar jag på att någon vettig person skulle uppmuntra henne. Vad tror du själv?

 11. Anna juli 6, 2012 on 14:08 Svara

  Ok. Då håller du alltså inte med Jolene i att vi inte ska lägga oss i vad folk anser om sina kroppar.

 12. admin juli 6, 2012 on 14:13 Svara

  @Anna: Exakt vad är det du är ute efter? Jag förslår att du startar en tråd på Flashback alternativt något annat forum där det finns människor som kan bemöta dina åsikter på det sätt du vill att de ska bemötas eftersom du inte nöjer dig med de svar du får här.

 13. Magkänslan « kvinnopartaj november 2, 2012 on 11:41 Svara

  […] och en sisådär femton kilo till. Har fått upp motivationen efter att ha läst på Mammaformer och blivit påmind av grundaren om att den enda som har rätt att tycka något om min kropp är JAG SJÄLV. –> Moi […]

 14. Ellen november 3, 2012 on 23:36 Svara

  Nu mejkar ni inte sense. Jag håller med Sessan. Ni säger ju att det finns lägen då man bör låta någon få veta att en har en annan uppfattning om ens kropp än denne har själv. Vem ska bedöma när det är läge att göra det? Här ser vi en bild på en kvinna med en kropp i det närmaste totalt överensstämmande med rådande ideal, och läser att hon uppfattar sig själv som mullig. Det blir ju jättekonstigt om det finns ett kommentarsfält om ingen får uttrycka något annat än precis det personen i fråga själv uttryckt att hon känner kring sin kropp? HON ÄR JU INTE MULLIG PÅ BILDEN. Det är ju väldigt destruktiv att låta folk stå oemotsagda när de helt uppenbart har en skev syn på sin egen kropp. Det är kontraproduktivt om vi bara jamsar med och det blir ingen normalisering om vi alla bara ska gå med på att bilden är en bild på en mullig person. Fö det är det inte. Det är ingen som förnekar henne sina känslor, men vi kan iaf göra henne den tjänsten att ge henne en reality check. Vi vet faktiskt inte heller vem som har problem med bullimi eller aneroxi – det går inte att avgöra från en bild.

 15. Eva november 12, 2012 on 22:11 Svara

  Nu har jag läst inlägget och samtliga kommentarer ovan. Håller helt och hållet med Ellen här ovan, bra skrivet!
  Blev själv chockad när hon i inlägget beskrev sig som mullig, och lättad då jag läste Sessans kommentar.
  Men självklart skall man aldrig vara elak eller taskig på såna här forum, men kommentarer, funderingar och reaktioner finns ju alltid på bloggar, och det är bra. Vad är annars bloggar och forum till för?
  Och, ja, ätstörningar behöver inte alls synas på bild.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna