VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Pang preggo of week 20

Joddell-atti-hiii å joddel-atti-hooo! Äntligen halvvägs! idag går vi in i vecka 20. Jag mår mycket bra, bortsett från foglossnigen. Har ställt mig i kö hos en sjukgymnast idag i hopp om att få börja på vattengympa eller något.

Ibland glömmer jag bort att jag är gravid. Det känns helt galet att jag ska krysta ut en tredje bebis. Nyp mig i armen liksom. Vaddå? Är det verkligen sant? Magen vittnar om att saker händer med kroppen och bebbie gör sig hörd med sparkar.

Tredje gången gillt. Bingo! Javisst, moderkakan har satt sig i framväggen precis som jag anade, sparkarna är därför ganska diffusa. Men men, men man inte få allt. Jag är glad att det ligger en bebis i magen. Vart moderkakan satte sig spelar mindre roll.


Kommentarer


  1. Asta juni 1, 2012 on 11:47 Svara

    Åhhh du vackra varelse.Vilken fin mage du har.
    Jag är 43. Mina 4 ungar mellan 17 och 25 och det är lixom försent och över med att bli gravid. Å det är jag helt och hållet nöjd med… rent förnuftsmässigt.
    Men känslomässigt kan jag fortfarande drabbas av en saknad och nästan sorg över att ha fått vara med om det för sista gången.
    Så njut bara njut (även om foglossning kan vara vidrigt.)
    Tack förresten för kommentaren här om dagen. Absolut… blir det Sth så hör jag av mej. Kramar Asta

  2. Fröken Finurlig juni 1, 2012 on 11:47 Svara

    Helt magiskt!
    Är i v 23 ock ÄLSKAR min mage!
    Massor av kärlek
    Ps. kär i din blogg

  3. Jenny juni 1, 2012 on 12:07 Svara

    Så härligt! Det är inte annat än att jag blir sugen. Fick två barn inom 363 dagar så känns som jag blev lite snuvad på en andra graviditet. Sambon vill absolut inte ha fler men man ska aldrig säga aldrig. Även jag känner mig i och för sig ganska nöjd för tillfället med 2 barn under 3 år 😉 Men jag vill så gärna föda ett litet barn till. Att föda barn är det häftigaste som finns – tjohoo! Moderkakan i framvägg hade jag båda gånger och har aldrig känt så mycket sparkar.

  4. Hanna ö juni 1, 2012 on 14:54 Svara

    Snygga kläder! Love it!
    Förra gången så hade jag moderkakan i framvägg precis som du, men jag hade tur och kunde känna sparkarna rätt tidigt ändå tycker jag typ v17 för att vara första gången. Men annars kände jag inte överdrivet mkt jämfört med många andra men det berodde nog också på att sonen är en lugn själ (vilket jag hoppas håller i sig). Den här gången (v.14 nu) hoppas jag på att få känna mer, men känns som att det kommer bli det motsatta. Kan inte se att jag har någon gravidmage överhuvudtaget, och det kunde jag se v.10 förra gången och folk frågade om jag var gravid i tolfte veckan. Men skyller på den extra isoleringen som hängt kvar sen Milo kom, hoppas jag kan se nått snart dock!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna