VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Ni ba: Svarar med en kompakt tystnad

Jag ba: Tjihoooo! Jag älskar min nya blogg, detta är det bästa som hänt nätet sedan sist.
Ni Ba: –
Jag ba: Jättejättejättekul! Åh vad det är roligt att blogga just nu.
Ni ba: – *svarar med en kompakt tystnad.

Jaja, jag antar att huvudsaken är att jag har kul.


Kommentarer


 1. Nelin maj 29, 2012 on 12:22 Svara

  Hahahaha, bästa bilden! Sorry, jag ska bli bättre på att berätta hur mycjket jag trivs här på din blogg. Jag skyller min tystnad på att jag förbereder opponering vilket tar sin lilla tid.

  Älskar den nya bloggen dock, lovar att länka dig under dagen, älska länkkärlek!

 2. Minendie maj 29, 2012 on 12:40 Svara

  Jag är alldeles för dålig på att kommentera, trots att jag läser varje inlägg. Men HEJ! Här är jag. Jag sitter också med det sista inför terminen, tentapluggar och förbereder en kurs jag ska hålla på jobbet. Eller det är vad jag borde göra, egentligen surfar jag runt på bloggar, twitter och lär mig kurdiska.

 3. Nea maj 29, 2012 on 13:27 Svara

  Tänkte att gillaknappen på bloglovin märktes?
  Hihi, Nu har du givit oss alla dåligt samvete 😉
  Äsch! Du är bäst!

 4. Maja maj 29, 2012 on 13:41 Svara

  Jag har också kul :)

 5. Ljuva Julia maj 29, 2012 on 21:11 Svara

  Det där känner jag igen. Mitt nyårslöfte var att börja kommentera mera för det känns lite som att man inte kan sura över brist på kommentarer när man är dålig på att kommentera själv (obs detta gäller mig själv, har sett att du kommenterar mycket :) men det blir liksom inte av.

  Jag känner ofta att jag inte riktigt har något att tillföra, jag kanske ”bara” håller med eller tycker det jag läst är kul men att det finns andra som kommenterat att det var kul så min kommentar känns överflödig. Vilket jag ju vet att det inte är eftersom man blir skitglad för varje kommentar som kommer in.

  Vad jag vill ha sagt? Vet ej. Men ja. Man borde bli bättre på att kommentera.

 6. Sophie maj 29, 2012 on 22:29 Svara

  Alltså.. Jag har inte uppfattat bloggen så där fantastisk på ajfönen men på datorn är den ju magnifik! HERREGUD! Hur kan du bara göra nåt sånt här???! Shit. Jag kan inte (läs: orkar inte) ens fixa min egen blogg så den har blogg.se´s slitna design. Skittrist. Men du är fantastiskt med att fixa o dona. Jag fattar inte hur du kan o har tid!

  😀 I like!

 7. Karin maj 29, 2012 on 22:59 Svara

  We löööve you <3

 8. Therese/zill maj 29, 2012 on 23:24 Svara

  …& ja ba; ”eeh, spring & kolla Apans eminenta blogg!” i ett helt inlägg ;).
  (och tackar självklart för din länkning, igen. sjukt fint initiativ det här med länk-kärlek)

  Jag måste säga att jag är sjukt nöjd med att du gått ifrån wordpress, för när du befann dig där kunde jag inte kommentera hur mycket jag än ville.

  Ta hand om dig!

 9. Elisabeth maj 30, 2012 on 08:36 Svara

  Jag som skulle bli bättre på att kommentera, men det går inte så bra för mig. Men jag älskar din nya blogg och jag älskar fortfarande att läsa det du skriver!
  Ha det underbart!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna