VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Älska din inre Wonder Woman

Idag vaknade jag på Wonder Womansidan. Jag är på strålande humör och detta är dagen då jag ska jobba skiten ur mig i hopp om att kunna skicka in tentan en dag tidigare så att jag kan vara hemma och gosa med mina barn i morgon.

Att kombinera heltidsstudier med småbarn är fantastiskt på många sätt och vis, men ibland vara svårt rent känslomässigt. Studierna finns ständigt närvarande trots att jag försöker begränsa arbetet och inte alls ägna mig åt det när familjen är hemma. Faktum är att jag till och med har datorn avstängd då.

Det är allt för lätt hänt att fastna framför skärmen, särskilt när man som jag har världens trevligaste bloggläsare som skriver peppiga kommentarer. När barnen är hemma vill jag vara världens bästa mamma som verkligen ger barnen hela mig genom att sjunga låten nedan 1000 ggr och bygga kojor.


Kommentarer


  1. Susanna maj 29, 2012 on 15:12 Svara

    Jag är så himla imponerad över alla er som pluggar och har barn! Jag tycker att det är jobbigt nog att plugga och förstår ärligt talat inte hur ni hinner/orkar med. Men jag antar att det är ännu en sån där grej som man fixar när man måste, när det inte finns så många andra val? Anywho, starkt jobbat! 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna