VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Älska att länka Nelin

Ibland säger ni så snälla saker att jag faktiskt börjar grina. Jag blir liksom rörd ända in i hjärtat. Som Nelin tillexempel:

Anna vågar visa alla sidor av sig själv, båda bra och mindre bra, glada och sorgsna. När jag går in på Annas blogg vet jag att den kommer vara fylld av känslor. Annas blogg väcker också känslor hos mig. Jag vet inte varför men att läsa hos Anna engagerar mig, jag känner med, jag blir också glad, engagerad, ledsen, frustrerad och upprörd.

Men hallå. Förstår ni hur det känns när en människa som läser min ynkliga lilla blogg skriver så där fina saker? Det händer ganska ofta att jag inte har någon lust att blogga för vem vill egentligen läsa om att jag är sur, ledsen, känner mig stressad för studierna osv. Varför skulle jag tråka ut er med gnäll om att det är big kaos här hemma och att jag MÅSTE PLUGGA.

Mellan varven gör jag roliga saker som ger energi. Typ engagerar mig i Roller Derbyn, träffar vänner, modellar eller annat skoj. Då känns det roligare att blogga, men jag är jag och mitt liv är oftast väldigt inrutat. Plugga, plugga, plugga, hämta barnen på dagis, laga mat, natta, småtjafsa lite med sambon, vara sur eller vara glad.  På något vis är det mitt liv som passerar och tänk att ni vill vara med på det.

Det känns väldigt speciellt. Kärlek!


Kommentarer


  1. Nelin maj 29, 2012 on 13:59 Svara

    Du är värd vartenda ord!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna