VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Borta bra men hemma bäst

  • Inlägg av:
  • Datum:
  • Kategori: Alanya

20120506-063736.jpg

20120506-063744.jpg

Söndagmorgon och familjen sover. Jag tittar ut över min älskade gata här på Södermalm och är glad över att träden i allén inte blommat ut ännu. Det måste ha varit kallt här hemma. Planet blev en halvtimma försenat igår. Detta tack vare ett jack ass som var för packad och otrevlig för att få kliva på planet. Hans väska låg slängd på marken nedanför planet till allmän beskådan när vi klev på. Vi har haft en skön resa. Det är alltid lite krävande att resa med barn, men vi gjorde det enkelt för oss och lät ungarna sätta ribban för hur veckan skulle se ut.

Vi välkomnas av kära vardagen i samma ögonblick vi kom innanför dörren. Svärmor var här och fyllde på vårt kylskåp med lite frukostmat. Hon stannde inte särskilt länge med motiveringen att hon blir deprimerad hemma hos oss. Jag sneglade på dammråttorna i hörnet och kände en viss förståelse. Om hon blir deprimerad av att bo här vad fan blir då inte jag? Jag lever i kaoset 24/7 och hinner knappt med att skita mellan varven. Jag antar att det är så det är att vara småbarnsförälder.

Min älskade vän Emma har ÄNTLIGEN kommit hem från sin sexmånader långa bröllopsresa. Det var fasen på tiden. Jag log när jag läste hennes statusuppdatering på facebook:

Gick upp halv sju för att tvätta och har varit i full gång sen dess. Håller med vår yogalärare om att man ska hålla sina ägodelar till ett minimum, tänk så lätt det hade varit att packa upp då…

Det är härligt att vara hemma igen. Jag är lite brun, känner mig laddad och odödlig. Idag ska jag spendera alla dygnets timmar åt att skriva klart min c-uppsats. I morgon ska den vara färdig för inlämning. Wish me luck. Undrar förresten om min blogg fungerar som vanligt igen nu? Märkte ni någon skillnad när jag gjorde domännamnsbytet?


Kommentarer


  1. Mamman i Gerdsmygen maj 6, 2012 on 07:59 Svara

    Fungerar finfint, men det har den iofs gjort hela tiden för mig 🙂 Lycka till med skrivandet!

  2. Queen Tiara maj 6, 2012 on 08:17 Svara

    Bloggen fungerar precis som vanligt via bloglovin, har inte behövt göra några ändringar på datorn ^^, Lycka till med skrivningen! =)

  3. Caroline Frånlund maj 6, 2012 on 09:52 Svara

    Välkommen hem! Det har inte varit speciellt kallt här hemma.. I tisdags var det +18 grader och flera gånger i veckan har jag kunnat sitta på altanen och sola i bara bikini 🙂 men nätterna har varit kalla!
    Din blogg har fungerat kanon hela riden, inte märkt någon skillnad alls, har kunnat följa dig som vanligt 🙂

  4. Fungerar bra.

  5. Evelina maj 15, 2012 on 16:23 Svara

    Härligt med semester!

    Min vän har startat en second hand på nätet som riktar in sig på barnkläder av finare märken för billigt pris, ett tips för dig med småbarn: http://newin.se/

    Ta hand om dig!
    Evelina

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna