VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

En hälsning från värmen

20120502-103208.jpg

Vi köpte en sista-minuten-resa, packade och drog. Det gick inte helt komplikationsfritt. Kvällen innan vi skulle åka insåg jag att mitt pass gått ut. Tre timmar innan vi skulle ge oss av till Arlanda började jag blöda och fick uppsöka Gynakuten. Efter gynakuten gick jag till apoteket för att köpa stödstrumpor till flygresan. Upptäckte att jag glömt koden till båda mina visakort. Hos gränspolisen på Arlanda glömde jag mitt körkort, på planet insåg jag att jag glömt mitt levaxin.

Jag befinner mig i Alanya och har det väldigt bra trots att jag är sjukligt trött. Bebbe har verkligen kommit igång med vattengympan inne i magen, det känns tryggt.


Kommentarer


 1. Meanie Mischievous maj 2, 2012 on 10:03 Svara

  vilken röra du! Men det gör allt mycket mer spännande. Hur går det med levaxinet då? (jag vet själv att om jag missar blir jag suuupertrött). Kram!

 2. Med den starten kan ju resan nu bara bli bättre !!

 3. Nelin - stolt hårunderarming! maj 2, 2012 on 10:09 Svara

  Låter tufft men skönt att ni kom iväg, det är du värd!

 4. Alfva maj 2, 2012 on 10:49 Svara

  Man måste ju ha något att skratta åt i efterhand sägs det?! Skönt att komma iväg, ni kanske behövde det! Ser underbart ut. Och galet fin mage!

 5. julia karlsson maj 4, 2012 on 14:43 Svara

  Skönt att komma iväg! Vi ska till Alanya på sommarlovet, så när ni är tillbaka vore jag supertacksam på tips, where to eat? Vilka stränder är barnvänligast? :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna