VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Vinn en sjalsele från Dreamy Dot

Dreamy Dot är en kombination mellan bärsjal och sele vilket i mina öronen låter som en mycket bra kombination. Mina två första barn bar jag hem från BB i en tricotslen, en tricotslen som jag sålde på blocket för 350 kr två veckor innan jag fick reda på att jag var gravid. Vi skulle ju vänta ett par år till innan vi skaffade ett tredje barn och då var det ju lika bra att sälja av bebisprylarna ni vet.

Jag använt mig av bärsjal, baby björn och en ergo som vi fick låna. Baby Björnen har varit helkass och jag tycker att produkten är helt förkastlig, bärsjalen har varit jättebra men lite jobbig att knyta, ergon har varit toppen. Dreamy Dot är en kombination av bärsjal OCH sele vilket förmodligen gör den mycket användarvänlig. Sjalselen från Dreamy Dot kan användes från nyfödd upp till 15 kg och har ett cirka pris på 1195 kr. Vill du läsa mer om produkten kan du göra det på deras hemsida.

Såhär tävlar du: 

1. Kommentera detta inlägget och skriv varför du vill bära ditt barn i en sjalsele
2. Länka gärna från din blogg och använd bilden nedan, alternativt länka på facebook eller gilla på Bloglovin, inget krav men jag skulle uppskatta det. 
Tisdagen den 17 april  Fredagen den 20 april meddelar jag vem som har vunnit. Eftersom bloggen låg nere i tre dagar har jag förlängt tävlingen med tre dagar.

 


Kommentarer


  1. AnnaHbg april 10, 2012 on 19:39 Svara

    Jag vill vara med och tävla! Väntar vårt första barn och jag önskar bära vår prinsessa i en Sjalsele! Har hört talas om sjalen men detta verkar ju till och med bättre! Jag ser fördelarna med att kunna ha henne nära lite som stor!=) Tack för en bra blogg.

    http://www.annaihbg.wordpress.com

  2. Elin F april 10, 2012 on 20:07 Svara

    Hej!

    Tack för en bra blogg, skulle jättegärna vilja vara med och tävla.
    Precis fått en liten sessa som väldigt gärna är nära hela tiden men hon har en mamma som inte kan bära henne hela tiden, dels för att jag har problem med ryggen och sen för att vi bara har en Babybjörn som inte alls är bra varken för pigan eller för mig.
    Skulle så gärna vilja ha en sjal men det har inte funnits utrymme i budgeten och dessutom är jag livrädd för en sjal som man knyter…hönsmamma tror att pigan ska ramla ur 😉
    Tycker det verkar så mysigt med sjal och sen kan man ju använda den så länge eftersom det var upp till 15 kilo.

    Tack igen, gillar dig redan på Bloglovin 😉

  3. Bella Davis - MODELL BLOGG april 10, 2012 on 23:25 Svara

    jätte fin blogg! allt bra med dig? kolla gärna in min modell blogg i New York City & London! Kram Bella

  4. Majsan april 11, 2012 on 04:33 Svara

    Jag är gärna med och tävlar! Är van sjalbärare, men testar gärna ännu ett bärhjälpmedel. 🙂

  5. ÅÅÅÅÅHH! Så pass att jag gör en återkomst till bloggvärlden!!! Med tre så små barn och tre trappor upp utan hiss är detta en dröm för mig! Gjorde oss också av med massor av grejer, främst sjal (men även BB)l
    Länkar på twitter!!

  6. Lovisa april 11, 2012 on 09:41 Svara

    Låter fantastiskt, jag vill tävla! Denna sjalsele skulle underlätta vardagen för mig som bor på fjärde våningen utan hiss och snart får mitt första barn. Kombinationen av bärsjal och sele låter suveränt!

  7. Emmelie april 13, 2012 on 21:23 Svara

    Vi ska precis börja försöka att få vad som kommer att bli världens finaste bebis. Jag längtar så mycket att jag är på väg att gå av nästan! Jag har en lista, som jag har jobbat med ett tag…, på det vi vill ha nu när vi snart är där och Dreamy Dot står som nr 1! Med nr 1 menar jag även före barnvagn och spjälsäng. Den verkar, efter mycket läsning, helt toppen! Skulle vara fint att redan nu ha första grejen! Kram och puss

  8. Carolina april 14, 2012 on 12:12 Svara

    Självklart vill jag vara med och tävla! Har ingen blogg men har länkat på fb. Jag väntar mitt första barn till sommaren och denna sjalsele vore fantastiskt bra att bära barnet i för att avlasta rygg och samtidigt få vara nära. Det är mycket som ska inhandlas till bebis och budgeten är inte tyvärr inte så stor så jag hoppas på att få vinna!
    Tack för en fin blogg!

  9. regnetsmat april 14, 2012 on 15:13 Svara

    Jag vill också vara med och tä’vla! Jag är beräknad den 5 maj och BabyBjörnen som vi hade till stora killen funkade inte alls. Han hatade den och jag fick ont i ryggen. /Maria/Gnillib/regnetsmat

  10. Lina april 14, 2012 on 15:15 Svara

    Jag vill vara med och tävla! Vi försöker få till en tvåa just nu, och den äldste är tre. Detta innebär att vi har sålt alla grejor. Till ettan bar vi så mycket att vagnen stod oanvänd i ett halvår. Att sjala ger närhet och det är så fantastiskt lätt att amma i en sjal!

  11. Rebecca april 14, 2012 on 23:08 Svara

    Jag väntar mitt första barn. Jag är i 11e veckan och det är nytt och oplanerat och helt och hållet överväldigande på många sätt. Jag pluggar och har inte den ekonomin jag önskade att jag skulle ha när vi skulle få vårt första barn. Det är mycket som ska handlas och vi måste verkligen prioritera.
    Bärsjal är det enda jag vet att jag skulle vilja testa (har noll koll på vilka saker som behövs annars). Jag läser till psykolog och är övertygad om att det främjar anknytningen.. så det känns som en viktig sak att prioritera.
    Vore lyckligast i världen helt enkelt om jag vann..:)

  12. Lilla jag april 16, 2012 on 10:52 Svara

    Jag har väldigt nyligt fått veta att jag är gravid, till min och makens stora glädje. Om allt går väl blir det en decemberbebis. Vi har ett barn sedan tidigare på tre år. En väldigt aktiv krabat.

    Många saker finns sparade sedan vårt nu ganska stora barn var litet. Men vagnen har vi gjort oss av med. Min förhoppning är att slippa vagn till en början och istället bära barnet nära. På så vis har jag båda händerna fria till det stora yrvädret. Frågan är bara vad man ska välja – en sjal eller en sele? Lösningen kom du med – en sjalsele från Dreamy Dot vore ypperlig för detta ändamål!

    PS Jag skulle normalt länkat från min blogg men eftersom jag är så gravidhemlig ett bra tag till låter jag bli det 😉

  13. hederligenicole april 16, 2012 on 20:44 Svara

    Jag skulle vilja vinna den här selen till min syster som nyligen fått sitt första barn. De använder nu en baby björn (som jag ju läst om på LDs blogg inte är särskilt bra för varken barnet eller den som bär). De är i vanligt fall väldigt aktiva och går gärna längre sträckor och hittar på saker ute i naturen men har begränsats lite av det lilla barnet (naturligt) och vinterväder. Nu är det dock vår och de pratar entusiastiskt om att gå ca 1 mil i terräng med lillen på magen i en baby björn. Då tänker jag – hur bra vore det inte om de fick en lite mer ergonomisk bärsele egentligen?! Jo, finfint såklart! 😉

  14. Emelie april 16, 2012 on 21:29 Svara

    Både jag och dottern blev smått beroende av hennes bärande när hon var mindre. Det är ju så smidigt att slippa släpa vagnen på spårvagnen eller i skogen.
    Sjalknytningen tyckte jag däremot var jobbig ute bland folk. Fem och en halv meter tyg blir lätt smutsigt och knöligt.
    Hade gärna haft ett smidigare bärdon nu när nr 2 kommer i höst.

  15. Jon Sjöberg april 18, 2012 on 19:22 Svara

    Hej!

    Min fru och jag väntar vårt första barn. Det är jättespännande, men samtidigt är det ju så mycket att tänka på. Inte minst det här med vilken bärsele man ska ha… eller kanske sjal? Hade faktiskt ingen aning om att det fanns en både och!

    Men nu när jag vet det, vill jag gärna vinna en Dreamy Dot. För jag är övertygad om att den blir perfekt för oss alla tre, inte minst för vår lilla bebis. Att den går att amma med och är ergonomisk med många bärpositioner, speciellt att babyn kan ligga ner, låter ju toppen!

    Eftersom jag är något större än min fru är det bra att vi båda kan använda sjalselen. Och vi skulle använda den väldigt mycket – vi har nämligen en hund som behöver rastas ofta – väääldigt ofta… Då vore det såklart skönt att slippa dra runt på en barnvagn, precis som i en massa andra situationer när man vill ha händerna fria och sin guldklimp nära och trygg.

    Blev visst din 385:e följare och har dessutom delat på facebook (http://www.facebook.com/?ref=home#!/profile.php?id=100003008917795). Nu håller jag tummarna!

  16. Christine april 19, 2012 on 20:21 Svara

    För snart fyra år sedan föddes vår första unge. Vi hade ett halvår tidigare beställt en finfin vagn efter många timmars noggrann research. Detta sket vår dotter fullständigt i, hon vägrade ligga i den. En smula förvånad blev man ju, men sen var det bara att gilla läget- och köpa en bärsjal. Älskade min Moby Wrap från första sekund och nu när andra barnet växer i magen hade vi tänkt strunta i vagnen den första tiden. En Dreamy Dot verkar ju vara fantastiskt smidig! Mobyn är ljuvlig, men det är trots allt fem meter tyg att hålla ordning på. Allt som kan minska stressen verkar vara en god idé till barn nummer två. 🙂

    (Både jag och min dator är för tröga för att lyckas få upp din bild i min blogg, men jag har länkat…)

  17. Alex april 19, 2012 on 20:21 Svara

    Hej hej, vi fick i höstas vårt första barn, en liten apa som helst klättrar runt i vår famn, myser i en famn, eller sover i en famn. Hon vill kort och gott bara vara i famnen och det klart att vi tycker att hon ska få vara det. En sjalsele skulle underlätta enormt! Vi har inte råd att köpa en ny så detta skulle vara guld värt just nu. Dessutom är det ju så sjukt mycket smidigare att röra sig på stan och lyckas komma med kollektivtrafiken med en sjal istället för en vagn.

    Tack för en awesome blogg!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna