VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Hur går det med derbyn nu?

roller derby

roller derbyTherese ställde en mycket angelägen fråga angående hur mitt bullbakande ska kombineras med roller derbyn. Alltså, jag kan inte göra så mycket mer än att ta det lugnt med derbyn och bida min tid. Jag kommer vara med och åka tills magen säger stopp, däremot får jag inte tacklas eller spela match. Buhu. Men det är ju som det är, jag vill ju att bebisen ska komma ut helskinnad.

Denna graviditeten kom verkligen som en överraskning. Dagen efter att jag fick hem mina skates hade jag en mysko känsla i kroppen om att något inte var som det brukar. Jag kissade på stickan och blev minst sagt förvånad när ett tydligt plustecken uppenbarade sig. Dagen efter var det träning och jag berättade min nyhet för några derbytjejer. Som gravid ska man absolut hålla sig undan hårda tacklingar. Något jag lyckades klanta till mig med förra träningen då jag fick en hård tackling och flög in i en ribbstol. Just då kändes det som om whiplashskadan var ett faktum och på kvällen när jag skulle sova var jag orolig att jag skulle vara förlamad när jag vaknade. Nacken fick sig en märklig knäck och ljudet av den där knäcken kommer jag alltid att minnas.

Min sambo blev lite smått arg på mig när jag berättade vad som hänt och nu är det teknikövningar som gäller för min del. Jag kommer bli grym på att åka baklänges och göra snabba stopp. Jag har varit lite dålig på att förklara vad Roller Derby här. Här är en bra beskrivning:

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=P2W2b1WBmm4]


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna