VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Vinn ett GULD-kort 3 mån hos Sportlife

Äntligen kommer tävlingen vi alla har väntat på, nu har du chansen att vinna ett GULD-kort 3 månader hos Sportlife. Jag har tränat på Sportlife sedan i höstas och försöker ta mig dit minst en gång i veckan. Det är en relativt nystartad gymkedja som växer sig större och större. Om du är sugen på att komma igång med med träning tycker jag verkligen att du ska ta chansen att vinna ett träningskort. GULD innebär att du får träna på vilken anläggning du vill inom din region samt att du får gå på både pass och gym.

Allt du behöver göra för att delta i tävlingen är att gilla Sportlife på deras facebooksida, samt skriva hur mycket du vill vinna träningskortet som Apan tävlar ut i deras logg för att de ska veta varifrån ”gillandet” kommer.  Sen skulle självklart jag uppskatta om du spred tävlingen vidare och kanske postade en länk på din blogg, men det är valfritt. Jag tävlar ut två GULD-kort 3 mån. Vinnarna dras nästa tisdag 13/3. Lycka till!  TÄVLA HÄR.


Kommentarer


 1. […] att investera i ett träningskort kan du ta chansen att vinna ett. Cravingz kan avslöja att Apan satt i granen denna månad kommer köra en drive för att kicka igång sina läsare och vi lovar, det kommer bara […]

 2. Anna mars 7, 2012 on 15:49 Svara

  Vilken bra grej! (Synd att de inte finns i Karlstad dock.)

 3. Asta mars 12, 2012 on 23:21 Svara

  Hej sötaste apan i La stada.
  Ville bara berätta att jag bytt bloggportal.
  Samma Asta, snyggare ställe. Å jag var så sjuuuuukt less på Amelia.
  Hälsa gärna på:)
  Kram kram å pepp pepp. Dietister kan vara bra på att gå till då å då även om man egentligen ”vet”… nåt tips får man på vägen. / Asta

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna