VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Kom igen nu rör vi på fläsket!


Idag gjorde jag ett avbrott i studierna och cyklade till Sportlife. Där körde jag först ett corepass och sedan ett konditionspass. Konditionspasset var inte att leka med. Fy fan vad det var jobbigt. Jag fick plåta av instruktörens fusklapp för att komma ihåg vilka övningar det var och i vilken ordning de skulle göras. I morgon kommer jag ha grym träningsvärk. Känner det på mig.

När jag kom hem var jag jättehungrig. Jag värmde på lite frysta hallon i micron och åt upp dem med keso. Mycket gott, det stillade den värsta hungern. Sen kokade jag en broccoli, mixade sönder den blandade med mjölk och creme fraiche och åt till lunch. Nu ska jag hämta mina små kottar. De bad om att få bli hämtade lite tidigare idag och jag är inte den som är den.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna