VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Veckans vikt: 94.2 kg

20120220-070839.jpg
Min viktresa går extremt trögt, men jag har bestämt mig för att bli glad över minsta framsteg. Sedan förra veckan har jag gått ner – 0.8 kg och det resultatet är jag väldigt nöjd med.

Jag har försökt äta regelbundet och lite mindre portioner, samt rört på mig dagligen. Idag blir det inget Hurtmåndag på Radioett, däremot nästa vecka och jag ska kämpa för lite extra resultat till dess.

Hur går det för er andra som kämpar på?


Kommentarer


 1. ML februari 20, 2012 on 13:51 Svara

  Just så ska man göra fast man vill att det ska gå snabbare men kör du på någon diet går man bara upp igen jag äter på mindre fat tar mer grönsaker..
  kör du exakt så här till sommaren har du gått ner 10 kg det lovar jag dig

 2. Nelin - stolt hårunderarming! februari 20, 2012 on 16:14 Svara

  Heja dig, vad skoj med resultat! För mig går det inte alls. Jag tror att LCHF är bra för många men börjar tvivla om det är rätt för mig. Jag mår bra men vågen säger ungefär ingenting. Och med träningen går det så bra som det kan när man har barn, skola och tusen andra saker som också tar tid… Men bättre än innan i alla fall!

 3. Nicklas februari 20, 2012 on 19:27 Svara

  Eftersom jag inte ens kan hitta inspiration till att ta tag i min vikt letar jag efter den på olika bloggar och hoppas det ska hjälpa… Bokmärker dig och återvänder för att kika på din resa och hoppas snart kunna matcha dina framsteg :)

 4. Manduzana stickar februari 20, 2012 on 21:33 Svara

  Även små framsteg är framsteg! Jag håller själv på och kämpar med vikten och det kan vara svårt att se det ljusa ibland. Men även små minus är bra :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna