VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Träna rumpan genom att springa i trappor

Jag fick en massa bra tips under gårdagens radioprogram om hur jag skulle kunna förändra min löpträning. Jag har min runda som jag brukar springa och tydligen kan det bli så att kroppen vänjer sig vid träning och att man helt enkelt måste chocka den. Därför korde jag en halvtimmas löprunda med intervaller igår kväll. Jag sprang fort som fan, sakta, joggade lätt, sprang som en galning osv.

Blecktornsparken är exemplarisk för intervallträning. Jag sprang upp och ner för trappor, upp och ner för backar och kutade för mitt liv på raksträckorna. Har ingen träningsvärk idag, men det kändes skönt att röra på sig.

 


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna