VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

En smart kille skulle fattat att frun var lesbisk

Personangreppen haglar och jag kan inte låta bli att dra på smilbanden. Tänk att lite kost kan bli skapa en så hetsk debatt. På twitter gick diskussionen het igår under Kvällsöppet, så pass att hashtaggen #kvällsöppet trendade World Wide. Det är stort. Var det någon av er som såg debatten?

Vad man ska äta eller inte äta verkar vara som någon form av religion och visst är det så. Efter min ätstörning gick jag i behandling och lärde mig då att man ska äta varierad kost för att tillgodose kroppens alla behov. Detta är min tro, att folk sedan tror på annat bryr jag mig inte om. Folk får tycka vad de vill, alla får ta ansvar för sin egen kost och hälsa.

Det kändes som om de som var LCHF-motståndare inte riktigt var insatta i vad det innebär att äta LCHF, jag har svårt att tro att kroppen skulle fara illa vid avsaknad av glutenprodukter. Jag kommer nog aldrig köra på någon diet, jag gillar all typ av mat och tror på konceptet ”Äta allt, men mindre”. Det har fungerat för mig tidigare och jag hoppas återfinna den balansen.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna