VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Min tisdag

20120131-213930.jpg

20120131-213954.jpg
Idag hade jag mitt första möte med handledaren till min kandidatuppsats. Jag powerwalkade 7.2 km till universitetet. Jag tycker om att gå igenom vår vackra stad.

Vad har jag mer gjort idag? Lunchat på Svarta Lådan, haft en kär återträff med mina förra klasskamrater. Jag har stekt pannkakor till fyra barn, oroat mig för Gundes slem, tränat styrketräning med Solle på Sportlife och postat ett viktigt brev. Hur tänker hundägare när de binder fast hundar vid en postlåda? Jag är inte hundrädd men har vänner som är det.


Kommentarer


  1. Caroline Frånlund februari 1, 2012 on 08:17 Svara

    Den största frågan är väl hur man vågar lämna hunden utanför med tanke på alla puckon som stjäl hundar nu för tiden.. Jag har lämnat Camaro utanför affärer ibland när jag ska in och handla något jätte snabbt och usch vad rädd man är att någon ska komma och ta honom, men ibland har man inget val.. 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna