VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Första joggingturen sedan förkylningen

Just nu är jag lite härligt trött i benen. Tidigare idag sprang jag 6.1 km och det utan att stanna en endaste gång. Jag har en jättefin slinga som jag springer men känner redan nu att jag kanske borde utöka den på något vis. Det skulle ju vara maxat att springa 1 mil. Näsan är fortfarande ockuperad av snor, men det struntar jag i.

Halsontet släppte idag och nu blickar jag framåt. Det sega med att jämt bli förkyld är att jag blir tvungen att börja räkna mina joggingturer från ett igen.

 


Kommentarer


  1. Caroline Frånlund januari 30, 2012 on 21:29 Svara

    vad duktig du är som orkar springa så långt! Själv har jag seriöst noll kondis, har gjort några försök med att jogga runt kvarteret här hemma (en sträcka som tar ungefär 15 minuter att gå) men jag orkar inte jogga hela.. jag får stanna och gå bitvis.. 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna