VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Coctail flyttar till nya lokaler

Jag kommer alltid minnas hur överväldigad jag blev när jag besökte Coctail första gången. Jag var 17 år och hade hamnat i ett kitschparadis. Sedan dess är jag trogen kund.  Coctail ligger ett stenkast från det apska hemmet och är en butik jag ofta besöker. Om inte annat för att fönstershoppa på mina kvällspromenader. På vägen hem från jobbet igår passade jag på att hälsa på och knäppte lite bilder.

Just nu är butiken i färd med att flytta till nya lokaler, de ska slås i hop med De Luxe-butiken som ligger på gatan bakom. Det gör lite ont i hjärtat eftersom jag är så otroligt förtjust i lokalen men jag är säker på att den nya butiken kommer bli minst lika fin. Jag är osäker på om det är officiellt vad som ska öppnas i lokalen efter att Coctail flyttar, men jag kan säga så mycket som att det rör sig om ett skandinaviskt designmärke.

Eftersom jag bor på Söder tänkte jag börja skriva lite mer om sköna butiker, fik och ställen här i mina kvarter. Därför startar jag en ny kategori som heter Apans Södermalmstips. Där tänkte jag skriva om sådant som passar in i den kategorin. Om du har några önskemål är det bara att du hör av dig. Jag känner min stadsdel mycket väl.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna