VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Underbara Clara kidnappar en val i Skara

BK gjorde mig uppmärksam på Underbara Claras inlägg där hon skriver om hur elaka kommentarer kan kännas som nålstick eller knivhugg. Stackars Clara, jag tycker det är för jävligt att folk inte har något bättre för sig än att trycka ner människor som faktiskt delar med sig av sig själva i sin blogg.

Precis som Clara skriver är det en ynnest att titta in i andras bloggar. Tänk att det är faktiskt riktiga människor som sitter bakom skärmen. Fantastiskt va? Människor som ibland är mer eller mindre sårbara. Bloggläsare borde ta mer hänsyn till detta och istället för att sprida massa skit i kommentarsfältet helt sonika låta bli att läsa bloggen i fråga.

 

 

 


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna