VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Kissnödig och asocial tidsoptimist

20120104-191936.jpg

För att återkoppla till förmiddagens inlägg kan jag meddela att jag nu kissar betydligt oftare. Det är en härlig känsla eftersom jag inbillar mig att jag tack vare vattenkalaset hjälper kroppen att rensa ut en massa skit ur systemet.

Just nu sitter jag på gröna linjen på väg till Sportlife vid Odenplan. Passet börjar om en kvart och jag hoppas jag hinner i tid. När jag väntade på tåget gick en gammal kurskamrat förbi. Jag vände mig om för jag orkade inte vara social. Det är andra gången idag som jag gömmer mig. I förmiddags gick jag och Fine ännu en powerwalk och precis innan jag mötte upp henne passerade jag en ytlig bekantskap. Orkade inte prata då heller. Förmiddagens powerwalk mätte 6 km i distans och 1h i tid.

Nu ska jag funka loss. Det verkar som att jag kommer att hinna i tid.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna