VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Funk funkade förövrigt inte för mig

20120104-203957.jpg
Testade på funk på Sportlife. Stoppa mig nästa gång jag knystar något om träningspass som kräver koordination. Jag kände mig som ett stelt kylskåp bland alla funkiga damer. Många av dem som var där var hardcorefunk med hängiga, baggy byxor, stora ringar i öronen, keps på sned och stora linnen. Jag dog en smula. Det värsta av allt var när jag började jämföra mig med de andra. Då kände jag mig dålig.

I en micropaus tackade jag för mig och lämnade passet. Resten av min träning ägnade jag åt att jogga och ro. Sen promenerade jag tjugo minuter och hoppade sedan på första bästa buss hem till Södermalm.


Kommentarer


  1. Tantmango januari 4, 2012 on 21:07 Svara

    Åh det är så trist när det blir så. Det blir lättare när man gjort det ett tag. Jag gick Aerobics en hel termin och blev halvdan, krävs nog lite talang med. Egentligen ska man ju bara skita i andra och ha skoj ändå. Fast jag skulle nog övergå till något som känns roligare.

  2. Nelin januari 4, 2012 on 21:39 Svara

    Jag är inte så förtjust i danspass, men step däremot, i löööv step. Brädan ger både bra träning och något att orientera sig kring. Visst är det svårt, men det är bra också!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna