VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Efterlysning!

Bildkälla

Jag vet att min blogg fyller olika funktioner hos er alla men nu önskar jag verkligen att ni som gillar att träna klev fram och sa hej. Jag vill verkligen få ihop ett litet team till tjejvättern. Kom igen nu! Hur grymt vore det inte om vi blev en liten grupp som tillsammans kunde ge oss ut på vägarna i vår och cykla långdistans? Jag vet att man kan gå med i cykelklubbar och det ena med det andra man jag vill göra detta med er!

Finns det verkligen ingen som vill cykla tjejvättern?


Kommentarer


  1. Lairama januari 3, 2012 on 09:56 Svara

    Det vore roligt! Mindre kul är att min cykel har blivit stulen och att det är så förjordat dyra att köpa. Om jag hittar en till vettigt pris är jag jättegärna vara med. 

    • apan januari 3, 2012 on 21:09 Svara

      Staden ska rensa ut cyklar på Söder och om du har tur kanske du kan köpa en utrensad hoj. Skulle vara så kul med lite sällis.

  2. Barbafjant januari 3, 2012 on 10:59 Svara

    Jag är för tillfället höggravid (med BF 27 januari) och kommer inte orka träna upp mig tillräckligt för en tjejvätter tills i juni. Det är jag både för otränad, lat och bekväm för! 🙂 Men jag måste bara säga att du gör SÅ rätt som ska cykla, Apan! Jag har cyklat fem gånger och det är faktiskt skitkul! Och så jäkla stark man känner sig efteråt. kan vi nog göra sällis på vägen!

    • Barbafjant januari 3, 2012 on 11:00 Svara

      Ooops! Lite text försvann visst där! ”2013 kan vi nog göra sällis på vägen” ska det stå!

    • apan januari 3, 2012 on 21:08 Svara

      Men åh vad kul! Både det att du ska föda bebbe och att du är på nästa år. Me like! Du är ju värsta erfarna proffset efter dina fem turer.

  3. Nelin januari 3, 2012 on 11:15 Svara

    Nja, just cykla är inte min grej, men skulle jag cykla skulle jg göra det med dig! Vårruset däremot, det är jag på om du vill dra ihop ett lag!

    • apan januari 3, 2012 on 21:07 Svara

      Vårruset känns verkligen inte som min grej, men om du och flera jättegärna vill att jag drar ihop ett lag så är jag inte omöjlig. 😉 Det var en mycket fin komplimang det där om att du skulle cykla med mig. *smälter*

  4. Emma januari 3, 2012 on 11:35 Svara

    jag håller med Nelin. jag satsar på vårruset, min lite för stora bakdel lider för mycket av cykelsadlar!

    • apan januari 3, 2012 on 21:06 Svara

      Man kan ju göra både och…

  5. Limndawr Sohlberg januari 3, 2012 on 13:42 Svara

    hmm, jag vet inte om jag skulle vilja cykla så långt. Måste man göra det snabbt också? 🙂 Annars är ju träning sjukt nice!

    • apan januari 3, 2012 on 21:04 Svara

      Nejdå, det är ingen tidspress. Det handlar mest om att ta sig i mål. Du kan ju fundera på det. 🙂

  6. Linnéa januari 4, 2012 on 13:20 Svara

    Jag ska cykla vätternrundan, så jag kommer cykla långt i vår. Nu bor jag lite långt bort, men några peppande kommentarer kan jag allt bidra med!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna