VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Premiär för Trim & Slim

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=NM_ky2a8Sec]

Jag är inte en sådan där person som avger nyårslöften vid tolvslaget, däremot är jag en person som älskar övergångsriter. I dagens dn står en liten artikel om fenomenet övergångsrit. En lektor vid namn Viktor Aldrin menar att människor generellt är besatta av övergångsriter. Det finns ett behov av att lämna något gammalt när man går in i något nytt.

Att ha mål är inte samma sak som att avge ett nyårslöfte. Ett mål är något att kämpa och sträva efter. Mitt mål 2012 är att genomföra en tjejklassiker. Om det blir så vet jag inte, men jag tänkte kämpa för det.

Nytt för bloggen i år är således min serie Trim & Slim som handlar om hur en helt vanlig småfet hobbymotionär tar sig an en stor utmaning. Jag spelade in första avsnittet igår när jag tränade cykling på Sportlife.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna