VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Att sätta på sig en kådis

  • Inlägg av:
  • Datum:
  • Kategori: Allmänt

Ni vet ju att jag titt som tätt gnäller över hur oansvariga kåta människor kan bli. Det här med att man skippar kondom känns som ett typiskt tonårsfenomen, men det händer även i vuxenvärlden vilket jag tycker är förkastligt. Alla vet riskerna med att ha oskyddat sex.

Denna fina klänning är tillverkad av kondomer. Jag skulle själv aldrig vilja bära den, men jag tycker att den är fin och att tanken är god. Om du är sugen på att prova den finns den på RFSU:s kansli. Bildkälla.

 


Kommentarer


  1. Tantmango januari 2, 2012 on 15:16 Svara

    När det så ofta klagas på de som inte använder kondom så tänker jag på hur jag mådde för några år sedan. Jag ville men vågade inte alltid säga till. Det krävs en viss självkänsla för det. Och jag tror att det många gånger är därför. Tycker att vi inte bara ska klaga på de som inte har kådis utan också peppa varann att ta hand om oss och våga tänka på sin hälsa!

    • apan januari 2, 2012 on 17:03 Svara

      Håller med dig visst är det så. Jag har känt likadant. Men någonstans inom känns det ”vågar man ha sex, vågar man använda kondom”. Jag har träffat män som menar på att det inte är lika skönt med kådis osv. Men och? Är det värt risken att få en obotlig könssjukdom med konsekvenser?

  2. Martina januari 2, 2012 on 19:33 Svara

    Så länge det är oanvända kondomer så kan jag nog tänka mig att bära klänningen men det måste ju bli fasligt varmt i gummiklänning!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna