VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

En liten hälsning

Det är ni läsare som gör bloggen till vad den är, tack snälla ni för pepp genom år 2011. Detta har nog varit det konstigaste året jag upplevt på länge, ett sådant där mellanår som till stor del varit fyllt av oro, sjukdom, stress, press och allmänt lall. Året inleddes med ett långtids EKG och avslutades med en hjärnröntgen. Som tur väl är är jag frisk som en nötkärna och kan släppa alla hemska tankar på hjärntumör. Jag tycker det är är skönt att året är över och är full av energi inför 2012.

Jag har lite små mål och planer för saker jag vill uppnå under nästa år, men det tänkte jag berätta mer ingående om i ett annat inlägg. Jag vill rikta massor av tack till alla som peppat mig under året. Nöjet har varit helt och hållet på min sida. Jag vill även rikta ett stort tack till några som betytt lite extra för bloggen i år.

Lady Dahmer, tack för att du designar min blogg med hela ditt hjärta. Du känner mig så väl och det är roligt att ge dig helt fria händer när det gäller kreativt skapande i min blogg. Till nästa jul för vi utveckla våra julsånger. Tack Cravingz med Anna-Maria i spetsen för att ni tror på min blogg och vill ha mig som toppbloggare hos er. Tack Gunnar för bloggsupport via twitter. Tack Cissi Wallin för att  du bjöd in mig att tala om #Ejfa i radio och för att du vill ha mig som hurtmåndagsutmanare, ett tema som kommer prägla måndagarna framför här i bloggen.

Under året som varit har många av mina gamla läsare hängt kvar och det gläder mig, det känns som om jag har en relation till många av er. Ytterligare, Skrotmamman, Nelin, Mamma Karlsson, Mamman i Gerdsmygen (hittade ingen bloggadress), Asta och Svartlok är några av de personer som värmt mitt hjärta lite extra under året som varit.


Kommentarer


 1. Nelin december 31, 2011 on 15:07 Svara

  <3 Gott nytt år finaste Anna!

 2. Mamman i Gerdsmygen december 31, 2011 on 15:09 Svara

  Gott nytt år fina Anna! Tack för att du låter oss följa med i ditt liv lite såhär på avstånd :) Eller ja, Uppsala ligger förvisso inte så fasligt långt bort 😉 (Och försöket till bloggande gav jag upp ganska fort, kanske kommer den igen nån gång) En stor kram till dig och så tar vi nya tag nästa år!

 3. Martina januari 1, 2012 on 14:05 Svara

  Blev så rörd igår när du nämnde mig i detta inlägg för jag känner faktiskt att du också värmt mitt hjärta under året bara genom att vara du och för att jag fått förmånen att läsa dina öppna och ärliga inlägg och både dippar och toppar i livet.

  Hoppas innerligt att detta år blir mer såsom du vill att det skall vara!
  Många kramar!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna