VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

God jul!

  • Inlägg av:
  • Datum:
  • Kategori: Allmänt

20111224-083022.jpg
Vi köpte gran igår. Barnen fick välja vilken gran vi skulle ha och klädde den efter bästa förmåga. Jag känner mig allmänt apatisk, har mest grinat och varit på jävligt humör. Igår kväll pratade jag min storasyster. Hon är sjuksköterska på ett av landets mentalsjukhus och enligt henne uppvisar jag tecken på depression. Jag vet inte. Har mest ont i huvudet och känner mig låg.

Valde sängen framför att griljera skinkan i hopp om att vakna pigg som en nyponros. Men huvudvärken hänger kvar som en molande känsla. Hoppas att detta släpper och går över snart. Jag trivs inte med dessa känslor. Känns så sjukt ansträngt att fejka glädje inför barnen. De fattar väl bäst av alla att jag mår skit?

Hursomhelst. God jul på er alla där ute. Njut ni som kan. Hoppas ni får julklappar ni gillar. På återseende.


Kommentarer


  1. http://mammakarlsson.blogg.se december 24, 2011 on 12:57 Svara

    Stanna upp å ta tid för dig själv. Lägg ner alla projekt som bara stjäl energi. Du behöver inte vara överallt. Du behöver inte gå ner i vikt, plugga dubbelt, jobba, engagera dig i de hemlösa, vara mamma, ta hand om två barn, vara sambo (fruga?), vara med i radio, delta i hurtprogram och allt samtidigt. Den stressen och pressen är det ingen som klarar även om det låter flashigt att ha många järn i elden och att man vill och brinner för så mycket. Bättre att pausa lite innan det brakar rakt in i stenväggen, för DÅ kommer du inte få många knop gjorda. Bättre å göra lite å må gott än å göra allt å helt krascha!

    Vila i jul och mys med familjen. Trots allt är det DU, dina barn och din karl som är dom viktigaste!

    Kram!

    • Tantmango december 26, 2011 on 23:27 Svara

      Håller med ovanstående. Välj bort grejer för detdär låter på tok för mycket! Du kan blir mycket sjukare än vad du känner dig nu om du inte tar det lugnare och tillåter dig att bara vara mer. Jag har själv blivit sjuk av att pressa mig för mycket och det är verkligen inte värt det! Snälla ta hand om dig! Kram

  2. Caroline december 24, 2011 on 13:21 Svara

    Ha det så bra som du kan!
    KRAM

  3. Felicia december 25, 2011 on 15:25 Svara

    God Jul =) jag undrar när du kommer ha en blogg tävling nästa gång ? =)
    http://publishme.se/2662769/settings/theme/preview/ 

  4. Blondie december 25, 2011 on 18:04 Svara

    Hej fina, hur går det med din hypotyreos? Tar du din medicin som du ska och vad visar senaste tsh-mätningen. Depression är ett av alla symptom. God jul på dig och de dina. Kram j

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna