VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Vågar inte ens leka med tanken

När ni läser detta i morgon bitti ligger jag förmodligen på en brits någonstans och får hjärnan skannad. Om jag har tur hittar de inget, om jag har otur hittar de en fet jävla hjärntumör. Av olika skäl utreds jag för detta och jag är livrädd. Rädd att mina farhågor ska besannas.

Sedan jag fick kallelsen i måndags har jag gråtit till och från. Dödsångesten har varit ett dagligt inslag där små, otäcka tankar som besvarar frågan ”OM” har tagit energi i från mig. Om jag har en hjärntumör hoppas jag att den går att ta bort, annars är det inte en dag för sent att börja skriva memoarerna.

Egentligen borde man ständigt vara beredd på att möta döden. Det skulle känns så bra att ha knasiga missförstånd utredda, viktiga milstolpar nedtecknade och kärleksförklaringar sagda innan man kolar vippen. Jag är absolut inte rädd för att dö. Men det skulle vara tråkigt eftersom jag har drömmar och mål som jag inget hellre vill än att förverkliga.

Klockan har just passerat midnatt och min värsta rädsla är att de hittar något som är så pass allvarligt att jag måste behandlas akut. I så fall skulle detta vara sista kvällen här hemma på ett tag. Vad jag gör? Bloggar om dödsångest, äter tre lussebullar som jag egentligen hade sparat åt barnen i frysen samt redigerar en film om #ejfa.

 


Kommentarer


 1. Nelin december 23, 2011 on 01:03 Svara

  Så jävla mycket kärlek till dig Anna. Jag vet inte vad jag ska säga, men jag vill att du ska veta att jag tänker på dig!

 2. Sandra december 23, 2011 on 09:09 Svara

  Förstår din rädsla… Men jag håller alla tummar och tår för dig så du ska se att det går bra!

 3. Caroline Frånlund december 23, 2011 on 11:08 Svara

  Alla mina tankar går till dig finaste! Jag håller mina tummar och hoppas att du kan komma hem och fira jul med dina käraste precis som vanligt! Massor av kramar och kärlek till dig!

 4. Martina december 23, 2011 on 11:26 Svara

  Hoppas att allt ser bra ut och att de kan ge dig ett positivt förstahandsbesked redan idag.
  Vilken ångest att bära med sig under julen!
  Många kramar till dig goa Anna!!

 5. Kristinmandarin december 23, 2011 on 20:09 Svara

  Anna, blev så berörd av att läsa detta! Hoppas det inte är något farligt och att du och din familj får en fin jul!Värme från mig!

 6. Svartlok december 23, 2011 on 21:47 Svara

  Läste detta nu i kväll och jag hoppas verkligen att det inte är så farligt som det verkar!!!!!!!!!!!!!

 7. Malin Aurora december 27, 2011 on 15:52 Svara

  Hoppas att allt går bra<3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna