VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

En jul för alla

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=Uo2W8iPOkvM?rel=0]

 


Kommentarer


  1. Queen Tiara december 23, 2011 on 15:02 Svara

    Alltså!!!
    Jag har läst och läst och läst allt du har gjort, och nu kan jag bara inte låta bli att skriva. Denna video gjorde mig lite tårögd och jag bara tänkte Herregud, vilket stort hjärta du har!
    Jag hade gärna velat hjälpa till, men bor såå långt ifrån stockholm, pengar har jag inte mycket av, men kläder har jag flera säckar av. Här i min stad finns det inte så många hemlösa, och inget sånt där hem heller vad jag vet. Men jag skulle så gärna vilja att ditt projekt inte slutar nu utan sprider sig över hela landet. Det finns så mycket mer vi kan göra! Det räcker inte att skänka en tanke.

    En stooor kram full av beundran från mig!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna