VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

It´s alive, frågan är bara hur länge till

  • Inlägg av:
  • Datum:
  • Kategori: Allmänt

20111222-234512.jpg

Det här med att vabba med två barn är inte vad det en gång varit. Två speedos som drar fram i lägenhet och är på allmänt bushumör kör fullkomligt skiten ur mig. Vad hände med de där små värnlösa varelserna som sög på tuttar och bajsade? De varken sover eller äter, är allmänt fräcka och kräver 100% uppmärksamhet. Det känns som om jag skulle behöva en semester på det här.

Ni förstår kanske att det inte är världens lättaste sak att blogga under dessa förhållanden, ni läsare har åandra sidan säkert fullt upp med era julbestyr. Idag satte jag ihop ett pepparkakshus för första gången i mitt liv. Det blev riktigt piffigt.

 


Kommentarer


  1. Caroline Frånlund december 23, 2011 on 14:33 Svara

    väldigt fint pepparkakshus! :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna