VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

En jul för alla går in i slutfasen – Insamlingen till hemlösa

make an animation
Tack alla underbara som har engagerat sig i mitt projekt ”En jul för alla” – insamlingen till hemlösa på Södermalm. Utan er hade det inte blivit något. Tanken var att jag skulle avsluta projektet nu i veckan men jag har varit sjuk och krafterna har inte velat infinna sig. Det återstår ett lass att köra upp med till de två härbergerna. Jag ska även köpa kalsonger. På bankkontot som jag startade upp i #ejfas namn sitter nu 1500 kr.


Kommentarer


  1. Caroline december 17, 2011 on 18:02 Svara

    Du är bäst;)

  2. amanda december 18, 2011 on 18:56 Svara

    hej, jag såg precis att insamlingen tog slut 12 december men jag har pratat med min chef och fått biobiljetter som vi vill skänka till ditt projekt. vill du mejla mig din adress/adressen du vill att de ska gå till så skickar jag dem. tack för ditt engagemang, det är verkligen inspirerande! du kan mejla till Amanda.Sonesson@sf.se, tack!

  3. Suzieppp december 20, 2011 on 11:09 Svara

    Bra initiativ!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna