VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Alla som känner igen sig räcker upp en hand

Jag har ingen aning om hur andra sköter sina morgonbestyr. Hemma hos oss är det ofta ganska så kaosartat och man får använda fantastin när man ska driva igenom sin vilja. I morse gick det till såhär. Gilla gärna på bloglovin.

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=7MOa417wBic]


Kommentarer


 1. Martina december 15, 2011 on 19:17 Svara

  Hmm en klä-på-sig-saga kanske man ska prova nästa gång…

 2. Svartlok december 15, 2011 on 21:14 Svara

  Jag har ju barn som är födda 04, 05, 07 och 10. Vi har lugna och ostressade mornar tack vare minutiös rutin. Vi går upp 7.10 och 8.00 är 4 barn påklädda, har ätit frukost, packat sina väskor och borstat tänderna, rutin, rutin, rutin…

  De stora kommer ner och klär på sig direkt, deras kläder är alltid klara på vardagsrumsbordet varje morgon, en sak jag gör innan jag går och lägger mig. När de har klätt på sig tar de fram tallrikar och käkar frukost. Under tiden byter jag blöja och klär på minstingen. När han är klar är det välling för honom i soffan.

  De andra borstar tänder och fixar sin frukt i skolväskan… sedan brukar de få sätta på bolibompa i 10-15 min innan vi går. Perfekt start på dagen och fram för allt lugnt, jag går hellre upp 20 min tidigare och har en lugn morgon än att stressa…

  Men så har jag drillat dem hårt med rutiner, jag tror de kan ta sig igenom morgonen halvsovande…

 3. Jessiicaa89 december 15, 2011 on 23:54 Svara

  Hahaha jag skrattar ihjäl mig!
  Har en piss-period just nu och detta fick mig verkligen att skratta.
  Tack! <3 Din blogg blir nu en favvo-skön du är :)

 4. Blaj december 16, 2011 on 06:46 Svara

  Hand upp!
  Ps. Svartlok är du på riktigt?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna