VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

En bil kom lastad – #ejfa – insamlingen till hemlösa på Södermalm

Lördagen ägnades åt att få iväg insamlingen till Akutboendet för kvinnor. Min snälla granne erbjöd sig att hjälpa till och det var tur eftersom jag omöjligt hade kunnat ta allt på barnvagnen. Jag nådde nästan mina mål och är er som varit med i projektet evigt tacksam för att ni  har ställt upp med det ni kunnat.

 Målet var att samla in:
– Bh, 30 st
– Strumpor, 50 par
– Handdukar, 50 st
– Tamponger, så många det bara går
– Sängkläder, 30 st
– Borstar, minst 20 st
– Kammar. minst 20 st
– Hårsnoddar, hårspännen , så många det bara går.
– Trosor, oanvända 50 par

Jag fick in:
– Bh, 53 st
– Strumpor, 46 par
– Handdukar, 63 st
– Tamponger, en IKEA-påse fylld till bredden
– Sängkläder, 48 st
– Borstar, minst 16 st
– Kammar. minst 13 st
– Hårsnoddar, hårspännen ,tillräckligt.
– Trosor, oanvända 38 par
+
– Vinterjackor 6 st
– Varma tröjor 8 st
– Strumpbyxor 18 st
– Lite blandade kläder 2 påsar

Från ingenting till allt detta! Visst är det fantastiskt! Idag  kommer jag att stå utanför uppgången Björns Trädgård kl 16- 16.30. Insamling är i sitt slutskede och nu tar jag bara emot trosor och kalsonger. Mycket viktigt att ni respekterar detta.  

 


Kommentarer


 1. Lilljupa december 11, 2011 on 07:28 Svara

  Vad roligt! Vad glad jag blir. Du är fantastisk som lyckats med detta!

 2. Svartlok december 11, 2011 on 09:17 Svara

  Men herregud människa!!! Må Tomten fylla golvet under din gran med kärlek! Är du i Växjö den 28 bjuder jag dig på en fika :)

 3. Cissi december 11, 2011 on 21:01 Svara

  Får man skicka ett sent paket direkt till härbärget? Med annat än trosor och kalsonger? Har skickat trosor, men min fru och jag rensade ut alla felköpta bh:ar som bara legat oanvända och fick ihop 10 st + lite strumpor, har varit på gång ett tag men tiden räcker ju aldrig till. Nu satt jag just och tejpade ihop paketet och skulle kolla efter adressen, såg ditt inlägg och blev lite fundersam. Jag vill ju inte att de ska dränkas i grejer.

 4. Susanne Svedbro december 11, 2011 on 21:20 Svara

  Helt fantastiskt :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna