VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Morgonkaos

Det spöregnar, det är blaskigt, bussarna är fulla, jag fryser och kommer bli sen till dagens seminarium. Jag tycker det är jobbigt att komma försent och med tanke på att jag måste gå en timma tidigare känns det bortkastat att ge sig ut överhuvudtaget. Obligatoriskt seminarium innebär kompletteringsuppgifter, något jag helst inte vill ägna mig åt.

I morse var barnen på bra humör fram till den kritiska punkten strumppåklädning. Strumpornas komfort är avgörande för hur smidigt resten av påklädningen kommer gå. Om det är ”ploppar” i strumporna blir det näst intill omöjligt att få på dem. Om ett par strumpor har ”ploppar” blir det svårt för resterande par att slinka igenom nålsögat. Ni med småbarn, var köper man bekväma och mjuka strumpor utan ”ploppar”?

20111209-090028.jpg20111209-090040.jpg

 


Kommentarer


  1. Lady Dahmer december 9, 2011 on 09:05 Svara

    bästa strumporna är polarnåpyrets. ploppar ska man undvika för de 1. kan skada foten, då den inte glider som den ska i skon och 2. plopparna drar åt sig kyla när det är kallt.

  2. Lilldjupa december 9, 2011 on 09:41 Svara

    Ploppar??

  3. Barbafjant december 9, 2011 on 14:49 Svara

    Menar du såna där antihalkgrejer? Jag gillar strumporna på kappahl. Brukar finnas i schyssta färger och storpack som passar studentbudgeten bra. Och har inga pluppar under sig. Bonus: de finns ibland i strl 37-39 också, så att jag och sonen kan ha lika fossingar. 🙂 (Senaste favoriterna är röda med vita prickar.) Polarns är också bra – särskilt att det finns plats att skriva namn – men alldles för dyra för min smak.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna