VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Helgen i bilder

När jag åkte hem från fredagens seminarium var det svart ute trots att klockan inte ens hade hunnit bli fyra. Folk fredagsstressade i tunnelbanan, jag var trött och ville bara hem. Läste Damernas Värld innan jag somnade. Fastnade för ett citat och några bilder.

Världen är inte till för att behaga dig. Det är upp till dig att behaga världen.

Jag gillar inte det uttrycket. Jag gillar inte det faktum att folk ska känna krav av sin omgivning att behaga. Man är den man är. Take it or leave it. Jag ger blanka fan i om jag behagar eller inte. Det är inte min uppgift i livet att behaga dig eller någon annan. Modereportaget var lite flamencoinspirerat och jag sörjer terminens avhopp. Det gick helt enkelt inte att få till det med alla höstens åtagande. Efter ett par veckor var ett break det enda rätta.

I helgen har jag promenerat på vackra Söder, jag florerade i lokaltidningen, hade min Solle över på middag, fick en konstig svidande prick på tungan och hade en stor insamling vid Björns Trädgård. Jag började gråta när jag kom dit, vilket föreföll sig naturligt eftersom jag blev så rörd. Där framme stod en grupp på femton personer och väntade på mig med sina kassar.

Insamlingen växte till ett berg och en av alla snälla människor skickade efter sin sambo med tillhörande färdtjänstbuss för att hjälpa mig frakta hem allt. Sammanlagt var det runt 45-50 vänliga själar som stödde mig i mitt projekt #ejfa – En jul för alla. Bilden från insamlingen togs efter att jag hade stått där i tio minuter, tjugo minuter senare hade berget vuxit sig två tredjedelar större.


Kommentarer


  1. Bambi december 5, 2011 on 07:37 Svara

    Wow! Helt otroligt att det kom så mycket folk! Jag fastnade hemma med gråtande barn (Leah är sjuk nu – Jens vabbar idag) och vilken fin ny design du har fått! KRAM vännen!  🙂

    • apan december 5, 2011 on 14:55 Svara

      Jag blev överväldigad och började grina.

  2. Liza Hermeline december 5, 2011 on 23:51 Svara

    När blir nästa insamling? Har bla två vinterjackor att donera!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna