VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

En jul för alla har blivit uppmärksammad i media – #ejfa – insamlingen till hemlösa på Södermalm

 

Idag blev jag kontaktad av lokaltidningen, de ville intervjua mig angående mitt projekt med #ejfa. Imorgon ska vi ses och prata. Detta gläder mig eftersom jag är verksam här på Södermalm. Det är här ”mina” hemlösa ligger och fryser på gatorna, bilden delar jag tillsammans med alla andra som bor i min stadsdel. Hemlösheten är ett faktum och den kan väl knappast har undgått någon.

Imorgon ska jag även vara gäst i Cissis grymma pratradioshow i Radio 1 och berätta om mitt projekt. Vi ska prata om hur hemlöshet engagerar människor i juletid.

Tre fantastiska personer har satt in pengar på ejfas konto och just nu skvalpar det 500 kr där. Hallelujah! Det har gått en vecka sedan jag drog igång mitt projekt. Av alla mail jag skickade ut till företag gällande sponsring har tre svarat. Samtliga svarade att de inte ville vara med.

Till skillnad från stora och framgångsrika företag finns det beundransvärda privatpersoner som ställer upp. Jag har haft två insamlingar än så länge, imorgon har jag den tredje och kommer då stå utanför biblioteket vid Stockholms Universitet mellan klockan 12.15 – 12.45. Välkomna dit med nödvändigheter till Södermalms hemlösa.

 

 

 


Kommentarer


  1. Caroline november 29, 2011 on 21:53 Svara

    Har överfört 200:-. Väldigt bra att du blir uppmärksammad:)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna