VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Woke up this morning och började summera de senaste fem åren

Sitter på dasset och begrundar mitt liv. Igår var det exakt fem år sedan mitt liv gick från singelkvinna till kvinna i en relation. Två ganska så skilda liv. Vem var jag då? Vem är jag nu? Hur mycket vatten hade runnit under broarna under dessa år?

Jag tänkte göra en snabb sammanfattning av mina senaste fem år. Vi blev ett par efter att ha träffats i ett år. Reste till Mexico. Flyttade ihop. Hyrde ut min lägenhet på Klippgatan i andra hand. Blev gravid. Reste till Spanien. Fick sparken när jag berättade för chefen. Reste till Spanien igen, hälsade på Solle som då bodde där. Sålde min bostadsrätt. Blev mamma. Reste till Dominikanska Republiken. Sen till Brasilien. Kom in på lärarutbildningen. Började plugga. Blev gravid igen. Sålde lägenheten och köpte större. Blev tvåbarnsmamma. Reste till Turkiet, sen till Egypten. Fick ett missfall. Förverkligade drömmen och började dansa flamenco. Fick förfrågan av en modellagentur att vara med i deras register, gör modelljobb lite då och då. Bloggen jag började skriva öppet i för två år sedan får fler och fler läsare. Jag har fått en anställning på en skola där jag jobbar fast ett par timmar i veckan. Kämpar på med vikten och väger 10 kg mindre nu än då. Livet rullar på, själen trivs och frodas. Under årens lopp har jag lärt känna fantastiska människor som blivit goda vänner. Nu kämpar jag på fem år till. Ska bli kul att se hur livet utvecklar sig.

Livet är långt ifrån en dans på rosor utan mer som en vandring genom ett landskap i konstant förändring.


Kommentarer


  1. Martina november 11, 2011 on 11:55 Svara

    Fin summering, händelserikt måste jag tycka!

    Det där med trosorna….blir det ett återkommande inslag nu? hehe

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna