VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Livets goda

Efter ett seminarium på campus är jag nu tillbaka på de södermalmska domänerna. Jag sitter inne på Reggev Hommusbaren och fick precis in min lunch. Jag älskar att sitta här. Det känns så kontinentalt. Stället är till ytan lika stort som vårt sovrum och här sitter säkert tjugo personer och mumsar i sig den goda maten.

Dagens seminarium var väldigt bra, vi gick igenom oklara begrepp från kurslitteraturen och nu känner jag att jag har kontroll. Nu ska jag äta, sen ska jag skriva färdigt och posta dagens åsiktsinlägg. Håll till godo.


Kommentarer


  1. maritochmarit september 2, 2011 on 14:15 Svara

    vart på söder ligger detta goda? jag måste gå dit genast :)

  2. Nelin september 2, 2011 on 14:45 Svara

    Det lät gott! Vad läser ni för kurs nu?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna