VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Andra Bönor

  • Inlägg av:
  • Datum:
  • Kategori: Allmänt

Efter ett sommaruppehåll som känts evigt har Johanna och Joen nu äntligen kommit tillbaka från semstern. My oh my, jag älskar deras kaffe. Ni som känner mig vet att jag är en kräsen lattesmakare. Men om det finns något ställe som kan konsten att skumma en latte är det Andra Bönor på Ringvägen 145.

 


Kommentarer


  1. Malin augusti 9, 2011 on 08:00 Svara

    Dricker du gratis kaffe där eller? Haha.. Vet inte hur många gånger du nämnt andra bönor i din blogg..;) Med adress å allt… 😛

  2. Anna augusti 9, 2011 on 08:25 Svara

    Nej då. Jag betalar fullpris men älskar stället och tycker de är värd all uppmärksamhet de kan få. Dels för att de gör godast latte i stan men även för att de är en pytteliten butik. All publicitet är bra publicitet.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna