VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

En liten update

Sent i torsdagskväll:

Jag kämpar med hemtentan som helst ska bli färdig till måndag eftersom jag då ska ta ett vikariat som lärare. Egentligen ska tentan inte in förrens på onsdag, men jag vill få den överstökad för att hinna läsa in mig i kursen jag ska undervisa. Under tiden jag skriver hörs ett *blörp* från sovrummet och Lovi har lagt en ”pizza grande” i min säng. Snyft.

Fredag:
Lovi är hemma från dagis, Toddo åker med sina farföräldrar till deras lantställe, min sambo reser bort över helgen. En resa som är planerad sedan länge. Jag får inget gjort på min hemtenta, tillåts inte heller läsa någon form av kurslitteratur i Lovis närhet. Ska det läsas så ska det läsas pekböcker. Vi läser Pinos Vinterbok i ett par timmar.

Lördag:
Exakt nu klockan 13.00 är första gången jag har kunnat sätta mig ner och arbeta sedan i torsdagskväll. Lovi har äntligen somnat och det är alltså nu jag ska prestera någon form av godkänd hemtenta.

Om jag hade kunnat sätta mig ner i ett hörn och gråta skulle jag ha gjort det, men tyvärr finns det inget utrymme för det. Hoppas ni mår bra. En kul grej är att jag vägde prick 91 kg igår. En annan kul grej är att vi trots omständigheterna har himla trevligt. Igår testade vi det nya dumplingsstället på Renstiernasgata. Vi åt dumplings tills vi storknade. Det var gott och mättande.


Kommentarer


  1. Martina maj 28, 2011 on 20:03 Svara

    Det låter ändå som om du har halva glaset fullt om man säger så 🙂

  2. Hanna maj 28, 2011 on 21:19 Svara

    Oh, såg att du är bikinimodell i nästa Amelia. Häftigt snygga du!!

  3. Stort lycka till med hemtentatn. Du kommer klara det!

  4. Puff maj 28, 2011 on 22:03 Svara

    Lycka till med tentan!

  5. Lyxiga snygga mobilskal finns på http://www.phonefashion.se
    och du har tur,

    för en TÄVLING PÅGÅR just nu!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna