VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Sy flamencoklänning eller flamencokjol

Just nu befinner jag mig en kreativ process där jag bara vill skapa, skapa och skapa. Tack underbara vår för att du ger mig så mycket fin energi och inspiration. Nu har jag dansat flamenco i två terminer och det börjar bli dags för en ny kjol. Jag hittade dessa vackra tyger och är riktigt sugen på att köpa hem ett par meter. Vilken färg tycker du skulle passa bäst?


Kommentarer


 1. Pudding maj 9, 2011 on 22:09 Svara

  Den röda – känns mest som Du!

 2. Linda maj 9, 2011 on 22:31 Svara

  Håller med, rött passar bäst till dig!

 3. Martina maj 10, 2011 on 00:16 Svara

  Håller med här också. Den röda var mer livfull, mer flamenco helt enkelt :-)

 4. Anna maj 10, 2011 on 09:03 Svara

  Vad kul att ni tycker det. Det är den röda jag gillar bäst.

 5. Botilda maj 12, 2011 on 21:39 Svara

  Hej, jag var ute och letade flamencokjolar på nätet och hittade dig! Vad kul. Jag håller absolut med om att det röda tyget skulle passa bäst, trots att jag ju egentligen inte känner dig. Det var väldigt fint.

  (Det är jag som på sevillanaskursen försöker förstå hur en bra kjol ska vara konstruerad, eftersom jag inte har någon egen än.)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna