VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Kommentarer


  1. Maria. maj 9, 2011 on 08:48 Svara

    Har inte följt det här med Ola alls, men för mig är det en SJÄLVKLARHET i att vi inte har något med hans privata att göra och att det finns gamar där ute som är beredda att göra vad som helst för att göra ner en annan människa. Som han skrev i texten – hoppas Thailands resan var värd det, liksom. Alla har rätt att göra fel oavsett omständigheter och jag tycker det är vidrigt hur man kan behandla människor så.

  2. Som skrivet, i Sverige är vi oskyldiga tills dess att motsatsen bevisas. Det mest intressanta med texten är just polisens agerande och tidpunkterna för pressmeddelande och rapporten från polisen.

    Att sälja ut en privatperson är faktiskt extremt osmakligt. Att stressa en FAMILJ (med en 4-åring) på det sättet när det dessutom är en högtid (påsk) ger det hela än mer bismak. Ska absolut hjälpa till att sprida den. (Även om det inte finns så mycket bekräftat på att det är just HAN bakom texten, så är det en läsvärd text, som väcker tankar och reflektioner kring bemötandet av personer och ”allmänhetens domar”)

  3. Anna maj 10, 2011 on 09:08 Svara

    Faktum är att jag tror att han är skyldig, men det har inte med saken att göra. Jag tycker behandlingen av honom har varit fruktansvärd. Knarkare eller ej.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna